Jaarcongres MKB-Nederland

10.10.2017

Het congres staat in het teken van Ondernemen in oplossingen.
Ondernemers zijn bij uitstek in staat om in te spelen op veranderingen in markt en maatschappij. Door de sterke band met hun team en flexibiliteit van de organisatie biedt het mkb een antwoord op de vragen van morgen.

Het mkb levert in meerdere opzichten een grote maatschappelijke en economische bijdrage. Om die kracht optimaal te benutten, verdienen ondernemers support en passend beleid. Voorzitter Michaël van Straalen deelt graag zijn ideeën hierover met u.

Programma

Op een prachtige locatie in Den Haag, wederom de Grote Kerk, bieden we u onder leiding van Marijke Roskam, een mooi programma met aansprekende gasten.

Wij zijn zeer verheugd dat vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans en minister-president Mark Rutte een bijdrage leveren aan het congres. Uiteraard gaan we ook in gesprek met ondernemers over hun persoonlijke uitdagingen en oplossingen.

Aansluitend bent u van harte welkom op de netwerkborrel.

Datum

: dinsdag 10 oktober 2017

Locatie

: Grote Kerk te Den Haag

Ontvangst

: 15.00 uur

Start bijeenkomst

: 15.45 uur

Netwerkborrel

: 17.00 uur


Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link. Deze uitnodiging is na registratie strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. U dient zich bij aankomst te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Wij ontmoeten u graag op dinsdag 10 oktober a.s.!

Michaël van Straalen

Leendert-Jan Visser

Voorzitter

Directeur