Wilt u de Zilveren Ooievaar 2017 winnen?

01.08.2017

Meld u dan aan!

Vorig jaar won eVision Industry Software de Zilveren Ooievaar. Ook u kunt dit jaar weer meedingen naar dé Haagse ondernemersprijs. Tenminste als uw bedrijf in Den Haag is gevestigd en minimaal drie jaar bestaat.

In 2017 is het de 30e keer dat de Zilveren Ooievaar wordt uitgereikt aan een Haags bedrijf dat zich op een positieve manier onder­scheidt. Bijvoorbeeld door bijzondere ondernemerskwaliteiten en maatschappelijke betrokkenheid. Of doordat het bedrijf zich actief inzet voor duurzaamheid, vakmanschap en samenwerking met andere bedrijven en organisaties in de stad.

Prijsuitreiking
De winnaar mag zich een jaar lang dé Haagse  ondernemer van het jaar noemen en ontvangt een bedrag van € 5.000,- en de Zilveren Ooievaar trofee. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Ondernemersplein in september/oktober 2017.

Inschrijving
Inschrijven kan tot en met 1 augustus 2017. Meer informatie over de inschrijving, voorwaarden en procedure vindt u op www.denhaag.nl/zilverenooievaar  of neem contact op met accountmanager MKB en Relatiebeheer Anita Verwoest: anita.verwoest@denhaag.nl , tel. 06-55 78 10 34.