Blue Tomato huurt winkelruimte in Den Haag

Skate, Surf & Streetwear winkel Blue Tomato huurt ruim 400 m2 op de Venestraat 50 in Den Haag.

Het traject naar de huurovereenkomst liep in coronatijd, maar dat weerhield Blue Tomato er niet van om door te gaan met de uitbreidingsplannen en hun derde winkel te openen in Nederland. In 2018 streek Blue Tomato neer in Utrecht.

De Venestraat ligt in het centrale winkelgebied van Den Haag, vlakbij de Spuistraat, de Grote Markstraat en de Passage. Het pand wordt volledig verbouwd en Blue Tomato zal de winkel vervolgens naar eigen wens afbouwen en inrichten. Naar verwachting wordt de winkel geopend in Q4 2020.

Skate, Surf & Streetwear

Blue Tomato verkoopt met name trendy artikelen en schoenen voor buitensporten zoals skiën, snowboarden, surfen en skaten. Het merk bestaat inmiddels zo’n dertig jaar en is online een van de grootste verkopers op het gebied van deze sporten. De winkel in Den Haag is de derde in Nederland, na Amsterdam en Utrecht.

Venestraat 50 is onderdeel van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. Verhuurder CBRE Global Investors werd geadviseerd door CBRE Retail Agency. Blue Tomato werd in deze transactie geadviseerd door KroesePaternotte.

Bron: Vastgoedmarkt, 22-10-2020