Creditsafe kiest opnieuw voor Den Haag

 

Het kantoor in de Stationsbuurt werd te klein en bovendien stonden er ingrijpende werkzaamheden op het programma. Creditsafe nam contact op met Steenworp. Samen met de gemeente en The Hague Business Agency werd een pad uitgezet met bezichtigingen en afspraken met gespecialiseerde huuradviseurs. Creditsafe besloot in zee te gaan met adviseur AREA Occupier Solutions uit Delft.

Bij de start van het traject lagen alle opties open, waaronder ook verhuizing naar buiten Den Haag. De bezochte locaties waren voldoende sterk om de focus op Den Haag te blijven richten. Creditsafe besloot te verhuizen naar The Bridge, het vernieuwde bruggebouw boven de Utrechtsebaan. Hiermee werden circa 70 banen voor de stad behouden.

Wereldwijde kredietinfo

Creditsafe levert wereldwijd rapporten over de kredietwaardigheid van bedrijven. Daarmee kunnen ondernemers snel en  efficiënt risico’s inschatten en weloverwogen beslissen om met een klant in zee te gaan. Creditsafe heeft zestien kantoren in Europa, Amerika en Azië en wereldwijd 90.000 klanten.

Creditsafe Nederland BV
gebouw The Bridge

Jan Pietersz. Coenstraat 7-10
2595 WP Den Haag

W          www.creditsafe.nl
E            info@creditsafe.nl
T            070 - 38 44 600