Cyber Security Week 2017: Together we Secure the Future

29.09.2017

Van 25-29 september vindt in Den Haag de tweede editie van de internationale Cyber Security Week (CSW) plaats.
Tijdens meer dan 70 evenementen zullen honderden experts op het gebied van internetveiligheid en cybercrime afkomstig uit overheid, bedrijfsleven en wetenschap gedurende een week hun kennis delen, de laatste ontwikkelingen bespreken en nieuwe innovatieve ideeën pitchen. Samen gaan ze op zoek naar innovatieve oplossingen voor één van de grootste uitdagingen in onze moderne, digitale wereld: hoe verzekeren we ons van een veilige cybertoekomst? Belangrijke onderdelen van de CSW zijn de Europol-INTERPOL cybercrime conferentie en de finale van de EC-Council hacking competitie Global CyberLympics.

Deelnemende partijen aan de CSW zijn Europol, INTERPOL, NATO, vertegenwoordigers van verschillende Europese veiligheidsclusters uit o.a. de UK, België, Duitsland en Frankrijk en vele grote en kleine bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in cyber security.

Via seminars, lezingen, workshops, challenges en showcases krijgen de deelnemers en bezoekers van de CSW de laatste ‘ins en outs’ te horen op het gebied van cyberveiligheid en worden ze uitgedaagd om hun kennis te delen, aan te scherpen en in te zetten.

Specifiek voor MKB-ondernemers vindt op vrijdag 29 september een MKB-evenement plaats, waar de digitale bedreigingen én oplossingen voor MKB-ondernemers worden behandeld door experts. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u op: www.cybersecurityweek.nl

De CSW is een initiatief van The Hague Security Delta (HSD), het toonaangevende veiligheidscluster in Europa waarin bedrijven, overheden en kennisinstellingen samenwerken op het gebied van cyber security-innovaties en kennisontwikkeling, nationale en stedelijke veiligheidsvraagstukken, de bescherming van vitale infrastructuren en het forensisch werkveld. Veel programmaonderdelen van de CSW zullen plaatsvinden op de campus van HSD maar ook andere locaties in Den Haag zullen het toneel vormen waaronder het WTC, de Fokker Terminal en New Babylon.