Grey Valley huurt kantoorruimte in Zoetermeer

PingProperties heeft een huurovereenkomst gesloten met Grey Valley op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer.
Per 1 mei 2018 huurt Grey Valley 870 m2 vvo kantoorruimte op dit complex en vestigt hier de Grey Valley Incubator, een initiatief van Bureauvijftig. De Grey Valley Incubator is een fysieke locatie waar start-ups en andere ondernemers met een concept of product gericht op ouderen zich kunnen vestigen, maar ook een plek waar living labs, investeerders en kennis samenkomen.
Het afgelopen jaar heeft PingProperties ruim 3000 m2 aan huurovereenkomsten geslooten met nieuwe huurders en uitbreidingen met bestaande huurders op de Dutch Tech Campus, zoals Atos Medical en Loyals Online. De Vermaat groep is aangetrokken voor het verzorgen en upgraden van de horecafaciliteiten op de DTC.
Dutch Tech Campus (DTC) ligt in het hart van de Randstad, langs de snelweg A12 in Zoetermeer, en heeft tech-gerelateerde huurders (onder andere Siemens, Teleplan, Atos Medical, Sivantos en Atos). Inmiddels beschikt DTC over twee horecafaciliteiten, een vergadercentrum en een eigen busverbinding naar het station. In 2018 zal intercitystation Lansingerland-Zoetermeer worden geopend, ditect naast de Dutch Tech Campus.

Bron: PropertyNL, 29-03-2018