Intimissimi opent drie nieuwe winkels

Intimissimi heeft in de zomer van 2019 drie nieuwe winkels geopend in Amsterdam, Den Haag en Maastricht.
Het Italiaanse merk voor lingerie, ondergoed en nachtmode sloot huurovereenkomsten voor 90 m2 aan de Kalverstraat 55-59 in Amsterdam, 132 m2 aan de De Passage 62F in Den Haag en 40 m2 op de Grote Staat 38 in Maastricht. Verhuurder is ASR Real Estate namens het ASR Dutch Prime Retail Fund.
Amsterdam
De winkelruimte op de Kalverstraat is onderdeel van de herontwikkeling van de voormalige, drie aaneengesloten winkelpanden aan de Kalverstraat 55-59 tot twee grotere winkels. Er komt ook een nieuwe gevel naar ontwerp van Rijnboutt Architecten.
Den Haag
De winkelruimte in de Nieuwe Haagse Passage wordt na een verbouwing opgedeeld in twee aparte winkels. Hier komen Initimissimi en Calzedonia naast elkaar te zitten, ieder met een eigen entree. Naar verwachting openen beide winkels in het najaar van 2019 hun deuren voor het publiek.
Maastricht
De Grote Staat ligt in het kernwinkelgebied van Maastricht en huisvest bekende winkels, warenhuizen en modeketens. Enkele deuren verderop is eerder een winkel van Calzedonia met Italiaanse been- en badmode geopend. Met de komst van de nieuwe vestiging van Intimissimi, het tweede merk van de Calzedonia Group, wordt een bredere collectie geboden.
Najaar 2019 meer winkels
De Calzedonia Group wil nog meer winkels in Nederland openen, waaronder in Amstelveen en Leidschendam. In totaal zullen er nog tien winkels van beide merken geopend worden voor het einde van 2019. Naar verwachting komen daar in 2020 nog meer winkels bij.
De huurovereenkomst in Maastricht kwam tot stand met hulp van Cushman & Wakefield namens ASR Real Estate en Kroese Paternotte namens Calzedonia. In Amsterdam trad Engelvast Makelaars voor de verhuurder op en Cushman & Wakefield begeleidde de huurder. In Den Haag trad Colliers International voor de verhuurder op en Kroese Paternotte namens Calzedonia.

Bron: Vastgoedmarkt, 17-09-2019