Nu voorsorteren op booming Binckhorst

Veel m² aan bedrijfsruimte ligt op de tekentafels. Zo is er het plan voor de Kop van Binckhaven met woontorens, een lofthotel en een startup-locatie (4.000 m²). Langs de Trekvliet komen woningen en bedrijven (circa 8.000 m²). Verder start op korte termijn de transformatie van  een aantal kantoren naar appartementen en andere functies.

Nu instappen

De Binckhorst is een interessant gebied voor bedrijven die op termijn nieuwe huisvesting nodig hebben, zoals snel groeiende startups en mkb’ers. Je hebt een ruime keuze aan projecten met de mogelijkheid er speciale wensen te realiseren. Nieuwbouw kan op maat worden ontwikkeld voor een toekomstige huurder/koper.

Het gebied onderscheidt zich onder meer met een sterk cluster in de impact economy. Veel startups hebben hun wortels in de Binckhorst en vormen een hecht netwerk. Allemaal bedrijven die werken aan thema’s als duurzaamheid, energie en mobiliteit. Deze innovatieve en experimentele bedrijvigheid trekt (inter)nationaal de aandacht. En dat zal in de toekomst alleen maar sterker worden. 

Start bij Steenworp 

Steenworp overziet de plannen en projecten en kan ondernemers in contact brengen met ontwikkelaars. Het is uniek dat in de Haagse regio zoveel m² bedrijfsruimte in ontwikkeling komt. En dat in een gebied waar het straks ook goed wonen is en dat een levendige ambiance kent met havens, bijzondere restaurants, festivals en cultuur.

Bovendien krijgt de Binckhorst in 2020 een snelle entree vanaf knooppunt Ypenburg met de Victory Boogie Woogietunnel (voorheen Rotterdamse Baan). Al eerder zijn de werkzaamheden bovengronds klaar en richt de gemeente de bouwstrook opnieuw in. Vanaf dan wordt de metamorfose goed zichtbaar op het maaiveld.

Informatie en advies over alle nu en op termijn beschikbare bedrijfsruimte:

Steenworp Vestigingsadviseurs
Prinses Margrietplantsoen 35
2595 AM Den Haag

T            070-3141516
E            info@steenworp.nl
W          www.steenworp.nl