OMBAUWUH! Symposium transformatie

06.09.2018


Na de vele positieve reacties die we ontvingen over het Binkchorst Symposium vorig jaar april organiseert de VSH wederom een inspirerend Symposium: OMBAUWUH!
Misschien denk u, is dit niet een uitgekauwd thema? Maar nee, dat is het zeker niet! Wij gaan op geheel eigenzinnige VSH-wijze invulling geven aan dit thema door het in een Haags jasje te steken. Transfoâhmasie, of zoals wij het Symposium hebben genoemd ombâuhwûh is voor Haaglanden relevanter en actueler dan ooit. De gemeenten in de regio Haaglanden willen veel extra woningen bijbouwen, alleen ontbreekt het aan locaties. Verdichten en creatief transformeren zijn dan de enige oplossingen: een typisch staaltje van Haags ombâuhwûh. We gaan het niet hebben over het ombâuhwûh van gebouwen, maar om het ombâuhwûh van gebieden, oftewel gebiedstransfoâhmasie. Iets waar niemand in Haaglanden de komende jaren omheen kan. Dit doen we samen met zowel marktpartijen als de gemeentes in Haaglanden, een unieke kans om de (nieuwe) wethouders in Haaglanden beter te leren kennen! Dus meldt u aan!

Datum: Donderdag 6 september 2018
Tijdstip: 12:00-19:00 uur (incl. lunch & netwerkborrel)
Dagvoorzitter: Hans de Jonge (Hoogleraar Real Estate and Development aan de TU Delft, CEO van Brink Groep en Vice-voorzitter van NRP, platform voor transformatie en renovatie)

Sprekers: (onder voorbehoud)
- De kersverse wethouders van Den Haag (Boudewijn Revis), Rijswijk (Marloes Borsboom), Zoetermeer (Marc Rosier) en Delft (Martina Huijsmans)
- Paul Kersten (Ministerie BZK)
- Phlip Boswinkel (Oprichter/Partner Local, een in Haaglanden gevestigde Nederlandse ontwikkelaar, gespecialiseerd in ombâuhwûh)
- Toon Haverals (CEO van de Belgische ontwikkelaar LIFE met een geheel eigen visie op ombâuhwûh)
- Edvard van Luijn (Per 1 juli 2018 Director Acquisitie & Ontwikkeling bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance) over beleggen in ombâuhwûh
- Paul Delbeek (Hoofd sectie Verkoop Rijksvastgoedbedrijf) mede-initiator van de eerste golf Transfoâhmasies in Haaglanden en mede daardoor gespecialiseerd ombâuhwûr
- Petran van Heel (Sector Banker Bouw & Vastgoed bij ABN Amro) over financieâhrang bij ombâuhwûh

Hiermee heeft het Transfoâhmasie Symposium alle ingrediënten om net zo’n groot succes te worden als het Binkhorst Symposium.
Wij hopen u dan ook weer in grote getalen te mogen ontvangen.

Locatie:
Uiteraard in Haaglanden, maar we zijn hem op dit moment nog aan het ombâuhwûh

Kosten:
Leden van de VSH: Gratis (aanmelden noodzakelijk)
Niet-leden/LinkedIn-leden: € 195,- ex. BTW

Aanmelden is vanaf vandaag mogelijk door een mail met uw gegevens te sturen naar aanmelden@vshaaglanden.nl