Ondernemersplein Den Haag 2017: Alles over groei

De dag start op vrijdag 3 november met een ontbijt waarbij de Zilveren Ooievaar wordt uitgereikt aan een excellente Haagse ondernemer. Daarna is er een reeks kennissessies over thema’s als Digitalisering, Financieren, Groeistrategieën en ‘Customer Journey’.

Tijdens de Rabo Powerlunch spreekt schrijver, trainer en inspirator Ben Tiggelaar. Hij is een scherp analyticus van bedrijfsprocessen en geeft zijn publiek praktische tips mee om voornemens, wensen en dromen om te zetten in daden.

Verder wordt de Durven Denken Doen Award 2017 uitgereikt aan een nieuw Haags initiatief voor maatschappelijk relevant ondernemen. De winnaar ontvangt  10.000 euro om het plan uit te voeren. Doel is burgers en ondernemers te laten samenwerken aan een betere stad.

Gedurende de hele dag kunnen ondernemers kennis opdoen over hoe ze hun bedrijf snel en solide laten groeien. Uiteraard is er ook alle ruimte om te netwerken en collega-ondernemers te ontmoeten.

Het Ondernemersplein 2017 wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, Rabobank Regio Den Haag, met medewerking van MKB Den Haag, DDD Award, Kamer van Koophandel en de Haagsche Businessclub.

Ondernemersplein Den Haag 2017
Het Plein
vrijdag 3 november

Voor het volledige programma en aanmelding: www.ondernemersplein.biz
Verder meer informatie: communicatie.denhaag@rabobank.nl