Ondernemersprijs Haaglanden

01.08.2018

 

P E R S B E R I C H T Inschrijving OndernemersPrijs Haaglanden is geopend. Met een nieuwe huisstijl, nieuwe website en nieuwe juryleden.

Met de lancering van een nieuwe huisstijl en een nieuwe website heeft de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden de inschrijving voor de OndernemersPrijs Haaglanden 2019 geopend. Vanaf nu kunnen ondernemers zich aanmelden via www.ondernemersprijs-haaglanden.nl  Na een intensieve selectieprocedure zal op 22 november 2018 in het Museum voor Communicatie Comm in Den Haag de winnaar worden bekend gemaakt.

Nieuwe website
Nicole Vrolijk, voorzitter van het bestuur: "We waren toe aan een nieuwe frisse huisstijl en een nieuwe website. Die hebben we nu gerealiseerd. Op de website is veel terug te zien van vorige winnaars, maar bovenal kunnen ondernemers zich via de website aanmelden om dit jaar mee te dingen naar de OndernemersPrijs Haaglanden. Kijk op de site en klik op Meedoen! Ze vinden daar alle informatie en voorwaarden."

Deskundige jury
Meedoen kan iedere ondernemer of bestuurder die langer dan drie jaren economisch actief is in de regio Haaglanden. Alle voorwaarden staan omschreven op de website. Een deskundige jury beoordeelt de ondernemers. Annemieke Schiphuis, secretaris van het bestuur: "Ook de jury hebben we opgefrist. Dit jaar zijn er twee vrouwen toegetreden: Leontine Smith, van Smith Communicatie en Suzanne Klijn van Reinders & van Soest Personeelsadvies. Samen met voorzitter Hans Biesheuvel en Richard Straver van Online Betaalplatform en oud-winnaar OPH 2016 hebben we een goede mix van ervaring en deskundigheid in huis. We zijn erg blij met deze samenstelling. Peter van Exel van Bird & Bird is de jurysecretaris en zal er op toe zien dat alles prima verloopt!"

Inschrijving
Inschrijven voor de OndernemersPrijs Haaglanden kan via www.ondernemersprijs-haaglanden.nl . Daar is alle informatie over en rond de prijs te vinden. De sluitingsdatum voor inschrijving is 1 augustus 2018.

De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden wil door middel van de prijs netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven en de lokale en regionale overheid verbeteren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt en geldt voor het volgende jaar. De regio Haaglanden omvat de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland, Zoetermeer.

De organisatie van de prijs is in handen van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOOT VOOR DE REDACTIE (en niet voor publicatie) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemieke Schiphuis, secretaris van de Stichting OndernemersPrijs Haaglanden info@ondernemersprijs-haaglanden.nl of 06-53836808