Verkiezing Videopitch van het jaar 2019

27.06.2019


Win jij op 27 juni de prijs voor de beste videopitch van 2019?
Wil je jouw bedrijf extra in het spotlicht zetten en profiteren van een grote dosis positieve PR. En nog gratis ook? Doe dan mee met de verkiezing van de beste Videopitch van het Jaar 2019.  De winnaar krijgt bovendien een cheque van € 500,=. Voor de twee runner-ups zijn er ook leuke prijzen.

Meedoen is supersimpel:

  • Maak een videoboodschap van maximaal 90 seconden waarin je jouw bedrijf of project presenteert;
  • Stuur jouw video voor 16 juni 2019 in via het uploadformulier op de site (druk op de rode deelnameknop hieronder);
  • De vakjury bestaande uit 4 deskundigen kiest uit alle inzendingen de drie beste;
  • Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 27 juni kiezen de aanwezigen uit de drie finalisten de winnaar.

Je bepaalt zelf de inhoud en de vorm van jouw videoboodschap (interview, live video, cartoon, tekst, special fx, etc.)

https://haagsondernemershuis.nl/wp-content/uploads/2018/10/upload-hier_300x75x150dpi-300x75.jpg

Twijfel je nog? Wij helpen je.
Als je een steuntje in de rug nodig hebt bij het maken van jouw videopitch, dan helpen wij je graag. Maak gebruik van de tips hieronder, of profiteer van de deal die wij je speciaal voor deze Pitch van het Jaar competitie kunnen aanbieden.

Tips voor het maken van een een goede videopitch:

  1. Begin jouw boodschap met het “waarom”; vertel daarna het “hoe” en eindig met het “wat”; dit is gebaseerd op het principe van de zgn. Gouden Cirkel van Simon Sinek.
  2. Eindig met een duidelijke ‘call to action’. Wat verwacht of wil je dat de ontvanger na het zien en horen van jouw boodschap concreet doet (kopen, abonneren, geld doneren, e.d.)
  3. Zorg voor een goede geluidskwaliteit; niets is storender dan onverstaanbare tekst, omgevingsruis of achtergrondlawaai; gebruik een externe microfoon als dat nodig is
  4. Stem je taal- en woordgebruik af op de doelgroep die je wil aanspreken.
  5. Straal zelf uit wat je ‘pitcht’ (kleding, lichaamshouding, gezichtsuitdrukking kleurkeuze)

Speciaal aanbod voor als je twijfelt
Neem nu uw boodschap op voor  € 95,00 als Business Interview of videopitch. Uw wilt uw boodschap, pitch of bedrijfsverhaal op video opnemen, maar weet niet hoe of vindt een ‘pitch’ moeilijk? kies dan voor video opname mét coaching.

Inclusief:
- Korte telefonische voorbespreking
- Coaching tijdens het opnemen
- Opname van een Business Interview óf mogelijkheid om video pitch op te nemen (maximaal 3 pogingen, we kiezen de beste)
- Publicatie via kanalen van Haags Ondernemershuis
- Mogelijkheid deel te nemen aan Videopitch van het jaar (mits pitch binnen 90 seconden)
- Montage en gebruik op eigen website en socialmedia

voor € 95,00 (ex BTW)* staan filmmakers Anton van Schendel en Marnix De Bruin jou bij om jouw persoonlijke videoboodschap professioneel in beeld en geluid vast te leggen.* op basis van een opname van jou (incl. licht en geluid) Stuur ons een e-mail als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Voorbeelden van Videopitches uit het verleden
Op https://haagsondernemershuis.nl/videopitch-van-het-jaar/ zie je voorbeelden van onder andere de winnende pitches van de vorige edities van de Pitch van het Jaar. Je ziet: het is niet ingewikkeld en het vraagt op de eerste plaats vooral om een beetje moed. Overwin dus die verlegenheid, angst of onzekerheid en doe mee met de Pitch van het Jaar 2019. Wie weet sta jij op 27 juni met jouw bedrijf in het spotlicht om de hoofdprijs in ontvangst te nemen.

Doe mee en stuur in die PITCH!